Paardenbak omheining

Naast het aanleggen van uw paardenbak kunnen wij ook alle aanvullende werkzaamheden verrichten die hierbij komen kijken. Zo kunnen wij het voorbereidende grondwerk verrichten, beschoeiing plaatsen, lichtmasten plaatsen, sierbestrating verzorgen en de paardenbak omheining plaatsen.

Door het machinaal zetten van de palen voor uw omheining en afrastering, besparen we een hoop tijd en staat de omheining degelijk en stevig. Ook is het machinaal zetten van palen een stuk minder arbeidsintensief, wat erg prettig is voor onze medewerkers.

De Sutter-Naturally

Wij leveren hardhouten omheiningen voor uw manegebodem. Daarnaast zijn wij dealer van De Sutter- Naturally. Mede dankzij dit dealerschap kunnen wij veilige weide- en rijbak omheiningen plaatsen die over een exclusieve landelijke uitstraling beschikken en tot 30 jaar anti-rotgarantie hebben.

Er is keuze uit verschillende typen hout voor uw paardenbak omheining of de afrastering van uw weide of paddock. U kunt gaan voor de standaard of premium oplossingen. De premium hekwerken worden vervaardigd zonder nagels en schroeven om de veiligheid van uw paard te verzekeren. Elke omheining kan afgewerkt worden met verschillende opties.

Rijbak omheining

Voor de omheining van uw rijbak kunt u kiezen uit de volgende opties:

De doorlopende toprail van deze omheining verzekert de veiligheid van de ruiter bij een eventuele val.

Weide afrasteren

Voor de omheining van uw weide kunt u kiezen uit de volgende opties:

Grecon | Paardenbak omheining
Grecon | Omheining paardenbak