Klanten aan het woord

Met ons hart voor de paardensport kunnen wij uren doorpraten over het belang van een goede bodem en waarom een Grecon bodem aan de hoogste eisen voldoet. Echter zijn er mensen die dit nog veel beter kunnen; namelijk onze klanten! Hieronder kunt u de reacties lezen van tevreden gebruikers. Sommige zijn pas sinds kort klant bij ons, anderen hebben al meer dan vijftien jaar plezier van onze producten en diensten.

Rachel Lok – Prometheus Ruitersport
Gerard heeft voor onze vereniging in mei 2016 een 20×40 vervallen buitenbak aangepast tot een 20×60 rijbaan, waarbij een gedeelte van de parkeerplaats betrokken is. De buitenbaan is van drainage en een nieuwe toplaag voorzien en omheind met een mooi hekwerk. Tevens is de bodem van de paddock vernieuwd en is er een nieuw stuk parkeerplaats aangelegd. Tot onze verbazing kon al binnen twee weken na aanvraag met de werkzaamheden worden gestart en waren deze al binnen drie weken afgerond. Ik zou Grecon zeker aanbevelen. Grecon en Agterberg zijn voor mij de enige goede aanbieders van manegebodems die er zijn. Onze Grecon bodems zijn altijd droog, wanneer er problemen zijn worden deze keurig opgelost en Gerard staat altijd voor ons klaar.

Leona Hendrikse – Stal Le Horse
Grecon heeft voor ons in 2014 een buitenrijbaan, longeerkraal, binnenrijbaan en vier paddocks aangelegd. De buitenrijbaan en de paddocks zijn tevens van een omheining voorzien. Voor ons is het grootste voordeel dat de bodems weersonafhankelijk zijn. Ongeacht of het veel geregend heeft of een langere periode droog is, de bodem is onder alle weersomstandigheden goed. Een ander belangrijk punt is het gebruiksgemak van het eb- en vloedsysteem. In tegenstelling tot een bovengrondse sproei-installatie kun je zelf de hardheid van de bodem bepalen en eigenlijk kun je hier niets fout aan doen. Bovendien kun je tijdens het bevloeien gewoon blijven rijden. Gerard is trouwens echt een vakman die zijn beloften waarmaakt. De comfortabelheid van de bodem, het vakmanschap van het bedrijf en het gebruiksgemak dat de bodem biedt maken dat ik Grecon zeker aan zou bevelen! Er wordt met de klanten meegedacht en heel oplossingsgericht te werk gegaan.

Familie Endhoven – Honselersdijk
Gerard heeft bij ons in 2006 een 14×40 eb- en vloedbaan aangelegd, de omheining geplaatst en twee stallen gebouwd. Wij zijn zeer tevreden over de kwaliteit. In die twaalf jaar hebben wij slechts één keer zand aan hoeven vullen. Onze bodem wordt tevens de gehele dag door als paddock gebruikt en bij het verwijderen van de mest schep je nu eenmaal zand mee. Het hekwerk staat er tot op de dag van vandaag nog steeds netjes bij. Wij hebben Grecon reeds meerdere malen aanbevolen. De kwaliteit, de afwerking en de duurzaamheid van zowel de bodem als de stallen en de omheining zijn de belangrijkste overwegingen om deze aanbevelingen te doen.

Patrick van der Meer – Trainingsstal de Hoeve
Grecon heeft bij ons alle rij- en overige bewegingsfaciliteiten aangelegd. De eerste buitenbaan is rond 2003 gerealiseerd. Sindsdien zijn er nog twee binnenrijbanen en meerdere longeercirkels en paddocks door Grecon opgeleverd. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds zeer tevreden met de kwaliteit van onze bodems. Het rijcomfort is goed, de bodems vergen weinig onderhoud en zijn duurzaam. Er wordt bij ons heel secuur gelet op het verwijderen van de mest uit de banen. Wellicht zal dit ook één van de redenen zijn dat de bodems er vijftien jaar later nog steeds perfect bij liggen.

Theo Timmerman – United Stables
Grecon heeft in 2015 onze menbak van 40×100 gerealiseerd. Tevens is het straatwerk door Grecon gelegd en is een marathon hindernis gebouwd. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de bodem. Nadat deze gesetteld is, heb ik altijd zonder problemen kunnen rijden. De buitenbaan is 12 maanden per jaar bereidbaar. Grecon zou ik zeker aanbevelen! Er wordt goed werk afgeleverd, ik heb vrij weinig onderhoud aan de bodem en het eb- en vloed systeem is goed instelbaar.